- ساخت کتابخانه عمومی ابهر به دلیل کمبود اعتبار نیمهتمام ماند
- چالش ادامه دار پسماند سرب در زنجان
- خاک زنجان؛ سالمترین مامن آب در خطر فرسایشی تکاندهنده
- فعالیت ۱۲٠ خانه جوان در کشور
- تسهیلات کرونایی هنرمندان زنجانی چقدر است؟
- سهم اختصاص یکدرصدی درآمد معادن زنجان کجاست؟
- پرونده فرهنگی شهر زنجان در اولویت دهگانه مجمع جهانی ICCN
- مشکل مردم روستاهای اطراف سد ایالو حل شد
- ۷۵ درصد از صادرات استان زنجان مربوط به شمش سرب و روی است
- هیچ گاه عزاداری برای امام حسین (ع) کمفروغ نمیشود آرشیو
به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا بیگلری با بیان اینکه بعد از انقلاب شاخص های پزشکی در سطح کشور و استان زنجان ارتقاء یافته است، افزود: در استان زنجان شاخص های پزشکی توسعه یافته است.
وی با بیان اینکه امید به زندگی افزایش یافته است، اظهار کرد: قبل از انقلاب امید به زندگی ۴۲ سال بود ولی امروز به ۷۲ سال رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پرزشکی استان زنجان به مرگ و میر مادران در روستاهای استان زنجان اشاره کرد و افزود: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید مرگ و میر مادران در روستاهای استان زنجان به صفر رسیده است و با راه اندازی شبکه های بهداشت و بهورزها در روستاهای استان زنجان دیگری مرگ و میر مادران باردار را نداریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: خوشبختانه در استان زنجان پوشش شهری در مراکز بهداشتی ۱۰۰ درصد است و در مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار به توسعه مراکز درمانی و بهداشتی توجه ویژه شده است.
بیگلری افزود: مرگ و میرها کاهش یافته است و قبل از انقلاب از هزار تولد ۱۱۰ نفر فو ت می شد ولی در استان زنجان امروز از هزار تولد ۹.۹ درصد فوت می شود که کاهش دارد.
وی تاکید کرد: برای اجرای بهینه طرح تحول نظام سلامت بودجه ویژه ای از سوی دولت تدبیر و امید اختصاص یافته و مشکلی در این مورد وجود ندارد و اجرای طرح موجب آشکار شدن ضعف های حوزه درمانی شد و به روز شدن تجهیزات و آزمایشگاه های بیمارستانی و همچنین کاهش تعرفه های پرداختی از سوی مردم مهمترین مزیت های اجرای این طرح است.
بیگلری گفت: رسانه ها پشتیبان و حامی اصلی حوزه سلامت و یکی از بازوهای های عمل کننده دولت هستند چرا که پیام ها را ترویج داده و به بطن جامعه می رسانند.