- ساخت کتابخانه عمومی ابهر به دلیل کمبود اعتبار نیمهتمام ماند
- چالش ادامه دار پسماند سرب در زنجان
- خاک زنجان؛ سالمترین مامن آب در خطر فرسایشی تکاندهنده
- فعالیت ۱۲٠ خانه جوان در کشور
- تسهیلات کرونایی هنرمندان زنجانی چقدر است؟
- سهم اختصاص یکدرصدی درآمد معادن زنجان کجاست؟
- پرونده فرهنگی شهر زنجان در اولویت دهگانه مجمع جهانی ICCN
- مشکل مردم روستاهای اطراف سد ایالو حل شد
- ۷۵ درصد از صادرات استان زنجان مربوط به شمش سرب و روی است
- هیچ گاه عزاداری برای امام حسین (ع) کمفروغ نمیشود آرشیو
به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا بیگلری ظهر پنجشنبه در مراسم روز پزشک گفت: باید اخلاق حرفهای در جامعه مورد توجه قرار گیرد و در هر حرفهای افرادی وجود دارند که آسیبزا هستند.
وی اظهار کرد: در هیچ حیطهای بعد از انقلاب اسلامی به اندازه حوزه پزشکی، کشور پیشرفت نداشته و توفیقات خوبی در حوزه پزشکی کشور ایجاد شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: در گذسته از هزار تولد، ۱۱۰ نوزاد فوت می کرد ولی امروز در استان زنجان به ۹.۹ در یک هزار رسیده و در مجموع در هیچ حیطهای بعد از انقلاب اسلامی به اندازه حیطه پزشکی به استانداردهای جهانی نزدیک نشدهایم.
بیگلری افزود: طی چهار سال آینده اشتباهات و مشکلاتی که بود تصحیح شود و نمیتوان در اهداف مورد نظر موفق شد جز اینکه به یک موفقیت همگانی فکر کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: در مجموع در هیچ حیطهای بعد از انقلاب اسلامی به اندازه حیطه پزشکی به استانداردهای جهانی نزدیک نشدهایم و باید در کارها ایثار و از خودگذشتگی داشته باشیم.
وس تصریح کرد: با ابلاغ سیاست های نظام تحول سلامت توسط مقام معظم رهبری از بهار سال ۹۳ تاکنون تحولات خوبی در حوزه سلامت در کشور و استان زنجان ایجاد شده و دستاوردهای خوبی در این زمینه به دست آمده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به اجرای طرح نظام سلامت در استان زنجان، افزود: این طرح تاکنون در استان زنجان به خوبی اجراشده است.
وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در حال حاضر جزو دانشگاههای تیپ یک کشوری بوده و این امر یک افتخار بزرگ برای جامعه پزشکی استان زنجان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان تأکید کرد: خوشبختانه با اجرای طرح نظام سلامت رضایتمندی مردم از نظام درمان و پزشکی بسیار افزایشیافته و دریافتی مردم از جیب بسیار کم شده است.
وی اظهار کرد: در کشور پزشکان خارجی و هندی بیماران را مداوا می کردند و تعداد پزشکان ایرانی خیلی کم بود و امروز امید به زندگی به ۷۴ سال رسیده و یک پزشک پاکستانی یا هندی در بیمارستانهای ما مشغول به کار نیستند ولی در گذشته این طور بود.